onderwerpen die bij de cliënt leven

Onze Cliëntenraad

Onze Cliëntenraad

Meesterwerk vindt het belangrijk om de cliëntinspraak zo dicht mogelijk bij de cliënt te organiseren en op de hoogte te zijn over onderwerpen die bij de cliënt leven.

Anno 2016 bestaat de cliëntenraad uit 5 leden met daaromheen een flexibele schil aan leden. Door onder andere de cliëntenraad maakt Meesterwerk het mogelijk dat cliënten en/of vertegenwoordigers inspraak hebben op de zorgverlening en het beleid van Meesterwerk. De Wet Medezeggenschap Cliënten is het uitgangspunt. De directie en het managementteam van Meesterwerk houden bij beslissingen rekening met het advies van de cliëntenraad.

De cliëntenraad vergadert eens per maand. Naast het bespreken van de ingebrachte punten van cliënten en de lopende ontwikkelingsonderwerpen krijgen de leden iedere vergadering een training aangeboden om de ontwikkeling van de leden te stimuleren. Deze wordt gegeven door de beleidsmedewerker of door een individueel lid zelf.

Wilt u contact met de cliëntenraad, of als cliënt een keer een vergadering bijwonen, dan kunt u een e-mail sturen naar clientenraad@meesterwerkzwolle.nl of een formulier afhalen en inleveren bij onze balie aan de Diezerkade 12.

Neem contact op

Waar we zijn:
Diezerkade 12 8021 CW Zwolle

U kunt ons bellen op:
038 – 422 12 01

Emailen naar:
info@meesterwerkzwolle.nl

Openingstijden Inloophuis en kantoor:
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag & Zondag gesloten

Stay connected!